Tafeltje Dekje

Bij Tafeltje Dekje heeft u de keuze uit een warme of een koelverse maaltijd. Deze maaltijden worden bij u thuisbezorgd op werkdagen tussen 11.30 en 13.00 uur. De maaltijden worden bereid bij de Cirkeldis, de centrale keuken van de Zorgcirkel.

Voor gebruik op maandag t/m vrijdag heeft u de keuze uit een warme of koelverse maaltijd. Voor de zaterdag en/of zondag kunt u een koelverse maaltijd bestellen, die u dan zelf moet opwarmen in de magnetron. Deze maaltijden worden op vrijdag bezorgd en zijn in de koelkast 2 dagen te bewaren. Zo kunt u toch 7 dagen per week gebruik maken van Tafeltje Dekje.

Voor uw menukeuze vult u het menukeuzeformulier in. Hier kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden:   1, 2 of 3 gangen.        1 gang is alleen het hoofdgerecht .  U kunt kiezen uit het menu A of menu B. Bij 2 gangen kunt u aangeven of u een hoofdgerecht en de soep van de dag wilt, of een hoofdgerecht en dessert van de dag.    Bij 3 gangen krijgt u het gekozen hoofdgerecht en de soep en dessert van de dag.

 Bekijk hier het menu.

Ook als u een gast aan tafel krijgt, bestaat de mogelijkheid om een extra maaltijd te bestellen.iStock_000037433962XLarge

De kosten zijn met ingang van 1 januari 2018:

  • 3 – gangenmenu    € 6,55
  • 2 – gangenmenu    € 6,15 (hoofd- en voorgerecht of hoofdgerecht en toetje)
  • hoofdgerecht          € 5,70

Indien nodig bestaat de mogelijkheid om een eenvoudig te bedienen magnetron te huren.
Als u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen via telefoonnummer:  06 – 13 65 29 33
Mevrouw Van der Lende-Stam, Mevrouw Koster-Kwadijk, Mevrouw A. Steenman en Mevrouw F. Meijer
nemen bij toerbeurt de telefoon op. Of mailen naar: TafeltjeDekje

SBS ZEEVANG | Stichting Senioren Belangen Zeevang